A tűzijáték tervezése és kivitelezése során kapcsolódik össze a tudás, a kreativitás és a tapasztalat.

Tűzijáték:

Érdemes olyan pirotechnikai szakembert és tűzijáték kivitelezőt választania, aki nem csak szakszerűen a szükséges engedélyek és biztosítások birtokában végzi a tevékenységét, hanem képes az égre festeni a tűzijáték kivitelezésekor a hangulatot, amit a rendezvény megkíván.


Esküvői tűzijáték:

Az esküvői tűzijátékot leggyakrabban valamely családtag nászajándékul adja az ifjú párnak. Lehet kültéri tűzijátékot és beltéri tűzijátékot is rendezni.
Az esküvői tűzijáték oldalon a választható megoldásokból mutatunk lehetőségeket.


Pirotechnika:

A pirotechnikát ma a tűzijátékkal azonosítják, pedig az annak csak az egyik ágazata.
A pirotechnika ma az élet számos területén használatos, a színház és a filmművészetben és rendezvényeken – esküvői tűzijátékokon, stb..


Nappali tűzijáték:

Az ÚJDONSÁG – a nappali tűzijáték – azt a lehetőséget adja, hogy “világosban” is fel lehessen hívni a figyelmet egy-egy eseményre. Különleges fény és hanghatásokkal növelhetik az esemény hangulatát.
A nappali tűzijátékot sport események, esküvők, intézmények épületek megnyitó ünnepségére, ajánljuk.
A nappali tűzijáték fő jellemzője, hogy gyors, hangos, színes, füstös, villogó effektek kavalkádja, ami azonnal az esemény helyszínére vonzza a figyelmet.


Színpadi – pirotechnika:

A színpadi pirotechnikát beltéri tűzijáték néven is megtalálhatják. Olyan sokoldalú a pirotechnika felhasználási lehetősége, hogy nehéz lenne felsorolni minden színpadi pirotechnika effektet.
A pirotechnika alkalmazása rendezői szándék – a biztonságos – látványos megvalósítás, a kivitelezés a pirotechnikus feladata.
A színházi produkciók egyre gyakrabban élnek a pirotechnika adata lehetőségekkel.


Füst – láng – konfetti – CO gőz – fáklya:

Ezek az effektek a show készítéséhez adnak segítséget. A pirotechnika a látvány gazdagító eszközök különféle eszközeivel segíti elvarázsolni a nézőket.KÉPEK


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.